Ponudba

Dobrodošli v Sobe in apartmaje Biš z bogato ponudbo za vsakogar od vas.

Apartmaji
V naših prostornih apartmajih boste našli vse, kar potrebujete za brezskrben oddih. Vsak apartma je skrbno opremljen z vso opremo, ki zagotavlja maksimalno udobje. Po napornem dnevu si privoščite sprostitev v udobnem in prostornem okolju. Naši apartmaji vam ponujajo tudi popolno zasebnost in tišino, ki jo potrebujete za resnično sprostitev.

Sobe
Za tiste, ki si želite bolj sproščujoče namestitve, imamo udobne sobe. Uživajte v udobnih posteljah in mirnem okolju, kjer se lahko prepustite trenutkom sprostitve. Sobe so odlična izbira za tiste, ki si želijo nekaj več časa zase.

Pikniki
Odkrijte lepoto narave s piknikom. Na voljo imamo čudovite lokacije, kjer lahko uživate v svežem zraku in naravnem okolju s svojimi najbližjimi. Piknik je odličen način za preživljanje sproščenega dneva v naravi, obdan z zelenjem in svežim zrakom.

Dnevni počitek
Potrebujete nekaj ur sprostitve in osvežitve? Naša možnost “dnevni počitek” vam omogoča, da si privoščite kratek oddih in napolnite energijo. Sprostite se v naših udobnih prostorih in pozabite na vsakodnevne skrbi.

Praznovanja za manjše družbe
Naši prostori so idealni za manjša praznovanja in posebne dogodke. Ne glede na to, ali gre za rojstni dan, obletnico ali kakšen drug poseben trenutek, smo tu, da naredimo vaš dogodek nepozaben. Naša ekipa vam bo pomagala načrtovati in izpeljati vašo praznovanje, da bo izpolnilo vaša pričakovanja.

Bližnje restavracije in picerije

Raziščite čudovite možnosti kulinarike blizu naših apartmajev:

  • Gostišče Siva Čaplja (2 km): Uživajte v raznolikem meniju, ki združuje lokalno in mednarodno kuhinjo.
  • Picerija Agata (6 km): Okušajte odlične pice in italijanske specialitete.
  • Gostilna Švarc (6 km): Doživite tradicionalne slovenske okuse v prijetnem okolju.
  • Picerija pri Mici (10 km): Odkrijte skriti biser z raznoliko ponudbo okusnih jedi.

Obogatite svoj oddih z nepozabnimi kulinaričnimi doživetji le kratek vožnje stran.

Trnovska Vas: Kjer Zgodovina Sreča Naravo

Odkrijte očarljivo Trnovsko Vas, kjer narava in kulturna dediščina tvorita popolno harmonijo. Spoznajte bogato zgodovino kraja, okusite avtentično slovensko kulinariko in uživajte v sprostitvi v naravnem okolju, vse le nekaj korakov stran od naših udobnih apartmajev.

Odkrijte Naravno Lepoto Trojiškega (Gradiškega) Jezera in Svete Trojice

Odkrijte čaroben svet Trojiškega (Gradiškega) Jezera, ki je skrito le 5 kilometrov od naših apartmajev, ter slikovito vasico Sveta Trojica v Slovenskih Goricah. Trojiško Jezero, pogosto imenovano Gradiško Jezero, ponuja mirno zatočišče obdano z bujnimi gozdovi in zelenimi griči, popolno za piknike in opazovanje ptic. Sveta Trojica pa vas vabi, da raziskujete njeno bogato kulturno dediščino, s poudarkom na osupljivi cerkvi Sveta Trojica in mreži pohodniških poti skozi očarljive pokrajine. Ne glede na to, ali iščete sprostitev ali avanturo, vam ta regija obljublja nepozaben pobeg.

Ponujamo vam popolno kombinacijo udobja, zasebnosti in stika z naravo. Ne glede na to, ali iščete sprostitev, romantiko ali želite praznovati poseben trenutek, smo tu, da vam zagotovimo nepozabno izkušnjo.

Preverite naš cenik, pokličite in rezervirajte zdaj in se pridružite nam v Apartmajih Biš:

Najlepši pozdravi,
Vaša ekipa Apartmajev Biš

Top