Najem celotne hiše za piknik za vas in vaše najdražje

Ali si želite izjemnega praznovanja z varianto piknika daleč stran od vrveža mestnega življenja? Ne iščite več! Najem cele hiše ponuja popolno zatočišče za skupine do 30 ljudi. Pripravite se, da se popolnoma potopite v neprekosljivo lepoto narave, odklopite od civilizacije, in se odpravite na avanturo kot še nikoli prej!

Vaša Zasebna Oaza v Naravi:

  • Celotna Hiša za Vas: To ni običajno bivanje – celotna hiša je izključno vaša! Izkoristite to izjemno priložnost, da uživate v popolni zasebnosti in svobodi, kjer ste edini prebivalci tega naravnega raja.
  • Pikniki v Naravi: Razprostira se na 2700 kvadratnih metrih narave, kar pomeni, da lahko organizirate piknike pod soncem ali zvezdnim nebom. Narava postane vaš igrišča za druženje in sprostitev ob tem pa imate še vedno možnost pobegniti v toplo in varno zavetje v ogromni dnevni prostor.

Svet Se Vam Odpira:

  • Neskončen Prostor: Naše zatočišče se razprostira na ogromnih 2700 kvadratnih metrih, kar vam nudi obilo narave za raziskovanje in osvajanje. Od mirnih travnikov do očarljivih gozdov – to je igrišče za ljubitelje narave.
  • Velika Terasa: Stopite na našo razgibano teraso, kjer vas sonce nežno boža, in panoramski razgledi na naravni svet vas pozdravljajo na vsakem koraku. To je popolna kulisa za al fresco večerje, jutranjo jogo ali preprosto uživanje v veličini Matere Narave.
  • Kulinarične Užitke: Naša popolnoma opremljena kuhinja je raj za pripravo svoji hedi. Pripravite sočne praznične pojedine, delite smeh ob okusnih obrokih in uživajte v radosti prehranjevanja v središču mirnega okolja.
  • Gostoljubna Dnevna Soba: Prostorna dnevna soba vam stoji odprta. Ne glede na to, ali gre za živahna druženja, vznemirljive družabne igre ali prijetno preživljanje ob kaminu, ta prostor postavi oder za nepozabne trenutke.
  • Udobno Spanje: Z nastanitvijo za do 15 gostov naše zatočišče zagotavlja, da vsi uživajo v mirnih nočeh in osvežujočih jutrih. To je idealna kulisa za družinske sestanke, pomembne obletnice ali ustvarjanje nepozabnih spominov s prijatelji.
  • Žar & Peka: Prižgite žar za nepozabno izkušnjo peke ob veličastju narave. Zamislite si hrustljave zrezke, vonj mariniranih zelenjav in veselje ob deljenju dobre hrane s še boljšim druženjem.

Vaša Zasebna Oaza v Divjini:

Naše zatočišče vam ponuja edinstveno priložnost, da najamete in izključno zasedete celotno hišo. Postane vaša platno za ustvarjanje nepozabnih spominov, kjer ste vi in vaša skupina edini prebivalci tega naravnega raja.

Rezervirajte Svoje Naravno Zatočišče:

Pobegnite v naše odmaknjeno naravno zatočišče in se odpravite na življenjsko potovanje. Ponovno se povežite z najdražjimi, obnovite svoj duh in ponovno odkrijte preproste užitke življenja. Ne zamudite izjemne priložnosti, da doživite naravo v njeni najboljši podobi.

Stopite v stik z nami še danes, da si zagotovite svoje ekskluzivno bivanje v tem zatočišču miru!

Top