Dnevni počitek na relaciji Ptuj-Lenart, Maribor (Štajerska)

Soba za dnevni počitek v pritličju

Ali iščete miren in zaseben prostor za nekaj ur sprostitve, dnevni počitek ali samo kakovostno preživeti čas s svojo ljubljeno osebo v bližini Ptuja in Lenarta (v Slovenskih Goricah)? Vaše iskanje se je končno končalo! Pri nas imamo v ponudbi možnost DNEVNEGA POČITKA. Naše sobe niso le udobne, ampak so tudi premišljeno oblikovane, zasnovane tako, da se skrivajo sredi neokrnjene narave, in ponujajo popolno zavetje za tiste, ki si želijo začasnega pobega od vsakdanjega vrveža.

Na novo opredelite pojem zasebnosti in udobja

Pri nas se zavedamo, kako pomembna sta zasebnost in udobje. Naše sobe so bile skrbno oblikovane z mislijo na vaše največje udobje. V njih je popolna tišina, saj smo poskrbeli za ustrezno izolacijo. Poleg tega pa vsaka soba ponuja tudi diskreten vhod, ki zagotavlja najvišjo stopnjo zaupnosti med vašim bivanjem. Prednost dajemo vašemu notranjemu miru, da se lahko povsem posvetite uživanju v času, ki ga preživljate skupaj.

Intimni trenutki, nepozabni spomini

Ali praznujete posebno priložnost, načrtujete romantično srečanje ali preprosto hrepenite po nekaj urah neprekinjenega užitka? Naše sobe so idealen prostor za to. Opremljene so z okusno dekoracijo, ki ustvarja romantično vzdušje in postavlja oder za nepozabne spomine. Uživajte v prijetni atmosferi, osvetljene z nežno svetlobo, in ustvarite trenutke, ki bodo večno ostali v vašem spominu.

Odmaknite se in napolnite z energijo

Potrebujete odmor od zunanjega sveta? Pri nas vam nudimo popolno zatočišče. Sprostite se v udobju svojega prostora in dovolite, da vsakodnevni stres in skrbi zbledijo v ozadje. Imate svobodo, da se sprostite, pomladite in napolnite telo in duha, vse to v okviru naših notranjih oaz.

Diskretnost in zasebnost

Pri nas razumemo, kako pomembna je diskretnost. Spoštujemo vašo zasebnost in zagotavljamo, da bo vaše bivanje ostalo strogo zaupno. Naše možnosti dnevnega počitka so oblikovane z najvišjo stopnjo diskretnosti, kar vam omogoča, da se sprostite in uživate v popolni zasebnosti.

Vaša udobja in želje so za nas na prvem mestu. Če pa ste opazili, da nekaj manjka ali potrebujete dodatne storitve, nas prosim obvestite. Vaša povratna informacija nam pomaga izboljšati naše storitve in izpolniti vaše pričakovanja. Vse ocene z oceno 8 ali več na Booking.com nam pomagajo doseči naš cilj. Smo le nekaj dobrih ocen stran od tega, in vaše mnenje lahko naredi vse razlike. Vaša podpora nam veliko pomeni!

Želimo vam nepozabno izkušnjo in varno potovanje. Cenik najdete tukaj – v koliko pa imate še vedno vprašanje na katerega vam še nismo odgovorili, se ne obotavljajte in nas neposredno kontaktirajte – kontakt najdete tukaj.

Najlepši pozdravi,
Žan in Uroš

Top